Bas Gommans opnieuw toegelaten tot Meester Boulanger Examen Met een ongekende vastberadenheid en een passie die verder reikt dan ooit tevoren, kondigt Bas Gommans met trots aan dat hij opnieuw is toegelaten tot het Meester Boulanger examen in april 2025. Na zijn eerdere deelname in 2022, waarbij de felbegeerde titel nét buiten bereik bleef, is de avontuurlijke bakker uit Sevenum vastbesloten om dit keer wél de hoogste eer binnen het bakkersvak te behalen. “De handdoek in de ring gooien? Nooit. Het zit erin, en dat wil ik eruit halen,” vertelt Bas Gommans. “In 2022 gooide ik de remmen écht los en stortte ik me volledig in het avontuur. Keihard werken, uren maken, grenzen opzoeken en eroverheen gaan. Maar eerlijk is eerlijk, toen was ik er nog niet klaar voor. Het was een harde les, maar wel eentje die me sterker heeft gemaakt dan ooit tevoren. Nu ben ik er écht klaar voor.”
Sindsdien heeft Bas zich verder ontwikkeld door intensieve masterclasses te volgen bij internationale grootheden zoals Wayne Caddy, Alberto Bernardi, Jimmy Griffin en Josep Pascual. “Daarnaast ben ik ook veel dank verschuldigd aan mijn coach Hans Som, die me tijdens dit traject onschatbare begeleiding heeft geboden. Dankzij hun lessen ben ik nu meer dan ooit voorbereid om de Meestertitel aan mijn naam te verbinden,” aldus Gommans. In de aanloop naar het examen zal Bas zijn trainingen deels in de openbaarheid uitvoeren, waarbij hij zijn skills laat zien in de desembakkerij in Horst. Bezoekers krijgen zo een unieke kans om een blik te werpen op zijn weg naar de Meestertitel. “Het leven begint pas buiten de comfortzone, en ik wil dat anderen dit avontuur samen met mij beleven. Kom gerust een kijkje nemen, en wie weet steek je zelf iets op!” Wie Bas tijdens zijn trainingen in actie wil zien, kan via de sociale mediakanalen van Boulangerie Gommans op de hoogte blijven van de data en tijden. Daarnaast is de website www.oprijsmetbakkerbas.nl gelanceerd, waar geïnteresseerden zijn 'rijs' op de voet kunnen volgen.
Bas sluit af met een sterke belofte: “Deze keer ga ik niet alleen voor het uiterste, maar voor het allerbeste. Want als ik iets doe, dan wil ik het goed doen. En niet zomaar goed, maar meesterlijk goed.” De Boulangerie van Bas Gommans staat al bekend om zijn avontuurlijke smaken en ongeëvenaarde kwaliteit. Met de aanstaande poging om Meester Boulanger te worden, lijkt het dat Bas klaar is om zijn vakmanschap naar een nog hoger niveau te tillen. De komende maanden beloven dan ook een spannend en inspirerend avontuur te worden voor zowel Bas als zijn trouwe klanten.
Sevenum, 5 september 2024 - Met een ongekende vastberadenheid en een passie die verder reikt dan ooit tevoren, kondigt Bas Gommans met trots aan dat hij opnieuw is toegelaten tot het Meester Boulanger examen in april 2025. Na zijn eerdere deelname in 2022, waarbij de felbegeerde titel nét buiten bereik bleef, is de avontuurlijke bakker uit Sevenum vastbesloten om dit keer wél de hoogste eer binnen het bakkersvak te behalen. “De handdoek in de ring gooien? Nooit. Het zit erin, en dat wil ik eruit halen,” vertelt Bas Gommans. “In 2022 gooide ik de remmen écht los en stortte ik me volledig in het avontuur. Keihard werken, uren maken, grenzen opzoeken en eroverheen gaan. Maar eerlijk is eerlijk, toen was ik er nog niet klaar voor. Het was een harde les, maar wel eentje die me sterker heeft gemaakt dan ooit tevoren. Nu ben ik er écht klaar voor.”
Voor de pers Meer informatie ontvangen over de bijzondere prestatie die Bas Gommans gaat leveren? Neem hiervoor contact op met Bas via: E-mail: bgommans@versbrood.nl Tel. 088 - 123 19 03 Bas staat open voor interviews, zowel telefonisch als TV.